LOKALNI IZBORI

Batarelo usporedio pobjedu Možemo! s četnicima

Foto: FaH/Facebook

VICE JOHN BATARELO, osnivač ultrakatoličke udruge Vigilare, danas je na Facebooku usporedio izbornu pobjedu platforme Možemo! s četnicima.

Batarelo je, naime, na Facebooku objavio fotografiju četnika koji se povlače kroz Zagreb prema Austriji nakon poraza zločinačkog ustaškog režima u svibnju 1945. Inače, ustaše su pustili četnike da kroz Zagreb bježe prema Austriji i time su postali jedina vlast u povijesti Hrvatske koja je pustila četnike da slobodno uđu u glavni grad Hrvatske.

Na fotografiji piše "Možemo stigao u Zagreb", a Batarelo je u statusu uz fotografiju napisao "Nije daleko od istine".

Batarelo ranije danas: Moramo stati iza Škore, Soros se mora zaustaviti!

Podsjetimo, ranije danas Batarelo je na Facebooku pozvao sve da u drugom krugu izbora za zagrebačkog gradonačelnika glasaju za Miroslava Škoru. 

"Bitka za Zagreb... ili patriotu ili komunista. 

Nikada nisam ovako otvoreno za nekoga poticao jer nisam niti u jednoj političkoj stranici, ali moramo zajedničkim snagama stati iza Škore i zaustaviti ponovni dolazak otvorenih komunista i rodnih luđaka na vlast. Soros se mora zaustaviti!

Sada ili nikada. 

Škoro, daj sve od sebe. Svi smo sada iza tebe. Tko nije za Škoru pomaže komunistu Tomaševiću. Točka", napisao je Batarelo.

Tomašević je, podsjetimo, na izborima za gradonačelnika glavnog grada premoćno pobijedio u prvom krugu s 45.15 posto, dok je Škoro vodio tešku bitku s Jelenom Pavičić Vukičević i uspio ju je prestići na samom kraju. Skupio je 12.16 posto glasova.

Pročitajte više