Bliski prijatelj Vase Brkića uhićen zbog iznude

Foto: FAH

PREMA informacijama iz dobro obaviještenih izvora bliskih MUP-u, danas je uhićen bivši policajac Miro Labrović, o kojem se već ranije pisalo u kontekstu iznuda koje nekažnjeno provodi uime poznate kuće – Hypo Leasing.

Labrović je, prema dosad objavljenim informacijama, vlasnik tvrtke koja se bavi naplatom potraživanja i već je otprije poznat javnosti i medijima, i to kao bivši policajac koji je ne baš zgodnim metodama utjerivao dugovanja za Hypo Leasing.

Iako je jedan Splićanin i za Index ispričao svoja iskustva s tim bivšim policajcem, koji ga je – valjda uime Hypo Lesinga – čak i udario glavom u glavu i na sastanak u kafić došao 'osnažen' prijateljima, splitska policija u tome nije pronašla elemente kaznenog djela.

> Bivši policajci utjeruju dugove za Hypo Leasing, a splitska policija privodi za prekršaj?!

Labrović je u policijskom miljeu poznat po svojim vezama s Milijanom Brkićem. Iako su brojni njihovi poznanici bili uvjerenja da su njih dvojica vezana i kumstvom, Brkić nam je u SMS poruci samo kratko odgovorio da mu je Labrović ratni suborac i prijatelj, ali da kumovi, koliko mu je poznato, nisu.

Labrović je u poslijepodnevnim satima trebao biti izveden pred istražnog suca.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.