Breivikovi prijatelji "propali u zemlju": Išao je u SAD na tri plastične operacije?

U DANIMA nakon strašnog masakra u Norveškoj, sve više detalja o monstruoznom masovnom ubojici Andersu Breiviku izlazi u javnost.

Tako je njegova prijateljica iz djetinjstva Lina Engelsrud kazala kako je Breivik oduvijek bio problematičan. "Uvijek je djelovao hladno i nikad nije imao djevojku. Stalno je radio nepodopštine. Pljuvao je po podrumu i urinirao po susjedovoj radionici. Uživao je i u ubijanju mrava, ali to rade i druga djeca pa ne mogu reći da je to bio znak da će postati ubojica" kazala je Lina.

Breivik je upropastio sve oko sebe

Nakon svega što se dogodilo, izgleda da se sve što je Breivik "dotaknuo" sada pretvara u prah. U svom manifestu je kao naveo nekoliko četvero ljudi, imenom i prezimenom, kao i zanimanjem. Nakon otkrivanja manifesta svi kao da su propali u zemlju, piše The Australian. Također, svi njihovi Facebook profili su izbrisani.

Breivikova 64-godišnja majka, s kojom je živio, iselila se iz njihovog stana u Oslu te je trenutno pod policijskom zaštitom na tajnoj lokaciji.

Breivik operirao čelo, nos i bradu

Jedan njegov prijatelj iz djetinjstva kazao je za list Dagbladet kako je Breivik išao u SAD kako bi imao plastične operacije. "Sreo sam ga u autobusu i bio je vrlo samozadovoljan. Operirao je čelo nos i bradu", kazao je prijatelj, koji je ostao neimenovan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.