Britanka učenike s posebnim potrebama tukla, vrijeđala i prijetila im voodoo prokletstvom

UČITELJICA iz Velike Britanije koja je jednom učeniku s posebnim potrebama prijetila da će ga ureći i utopiti, a dvojicu svojih štićenika maltretirala prema rasnoj osnovi, suspendirana je i na neodređeni vremenski period joj je zabranjeno vođenje nastave, piše The Huffington Post.

Roslyn Holloway priznala je da je tukla, vrijeđala i prijetila svojim đacima, koji pohađaju program za učenike s posebnim potrebama. Također, dvojici svojih đaka iščupala je pramen kose, nakon čega se pravila da će pomoću pramenova na zlostavljane učenike baciti čini i prokleti ih.

Nakon što je jednom učeniku iščupala pramen kose, koji je zatim svezala oko noge voodoo lutke, prestravljenom je dječaku prijetila kako će lutku baciti u vodu, zbog čega će se on utopiti.

Agresivnoj 49-godišnjakinji, koja je sedam godina predavala u Lord Skillin Trust School u Shropshireu, u ponedjeljak je Glavno učiteljsko vijeće (GTC)  do daljnjeg zabranilo držanje nastave.

Bila je odgovorna za đake stare 13 godina.

Učiteljsko vijeće Holloway je proglasilo krivom zbog uvredljivog obraćanja svojim učenicima i zbog toga što je jednog od njih na hodniku pred kolegama udarila po glavi, nazvavši ga pritom idiotom te zaprijetivši mu kako će njegovom glavom udariti o stol.

Kriva je zbog šest različitih točaka neprihvatljivog stručnog ophođenja prema ranjivim učenicima koji su zbog njezinog ponašanja pretrpjeli traume.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.