Britanski časopis GQ proglasio Rimčevu Neveru hiperautom godine

BRITANSKI časopis GQ proglasio je Rimčevu Neveru hiperautom godine. 

"Možda nije došla u pravo vrijeme i nismo bili sigurni hoćemo li uopće podijeliti vijest, ali posvećena je timu koji je na Neveri radio posljednje četiri godine. Čast nam je objaviti da je Nevera osvojila nagradu GQ 2022 hiperauto godine", stoji u objavi na službenim stranicama Rimac Automobila.

Objavili su i što je žiri rekao o Rimčevoj Neveri.

"Nevera je električni hiperautomobil koji redefinira fiziku i isporučuje toliko sirove snage i čistog uzbuđenja da smo bili u iskušenju da mu dodijelimo više od jedne nagrade. Tako smo zapravo i učinili. Hvala britanski GQ", navodi se u objavi.

Oglasio se i Rimac

Na svom Facebook profilu oglasio se i Mate Rimac.

"Razmišljao sam da li podijeliti ovo ili ne, jer je sranje pričati o nagradama i imati fensi gala večeru u Londonu, dok je mnogima trenutačno iznimno teško. Međutim, to je rezultat nekoliko godina krvi, znoja i suza za stotine ljudi uključenih u projekt Nevera od 2017. - koji sada konačno dolazi u fazu isporuke kupcima.

Bilo je zabavno, ali i nevjerojatno teško i mnogi su se odrekli mnogo svojih privatnih života da bi se to dogodilo. Ovo je za njih. Nevera je GQ-ov hiperautomobil godine. I slijedi mnogo rekorda i nagrada za ovaj nevjerojatan automobil", napisao je Rimac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.