Čehok: Gradonačelnik Varaždina okolo hoda i žali se. Neka ode

Screenshot: N1

OKO krize u Varaždinu u kojem se trebaju održati prijevremeni izbori bivši gradonačelnik, a sada nezavisni vijećnik, Ivan Čehok govorio je za N1 televiziju.

Čehok za trenutnu situaciju optužuje aktualnog gradonačelnika Nevena Bosilja koji se, kaže, pokazao potpuno nesposobnim voditi grad. Komentirao je i transkripte koje je objavio Nacional u kojima Bosilj najavljuje svoju ostavku, koje je nakon objave, nazvao sarkazmom, a Čehoka optužio da ih je vjerojatno dobio od nekog od optuženika iz afere Pročistač.

Čehok sve to demantira, kao i Bosiljeve navode da Čehok i njegovi ljudi podižu silne kaznene prijave koje sve završavaju s odbačajem. Čehok se čudi i zbog načina na koji Bosilj misli riješiti pitanja bala na ulazu u grad koje stoje tamo već 18 godina.

Navodi tako da je zbog toga završio u zatvoru i pravomoćno oslobođen svih optužbi. Nije mu jasno, kaže, kako SDP-u, koji je njegovu cijenu od 1030 kuna proglasio preskupom, nije problem stati pred građane i reći da je današnja cijena od 2200 kuna u redu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.