Coca-Cola objavila novo priopćenje: Više nema sumnje, i Romerquelle je bio ispravan

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Coca-Cola Hrvatska oglasila se novim priopćenjem. Kako navode, otklonjena je i zadnja sumnja da je neki od Coca-Colinih proizvoda bio zdravstveno neispravan.

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Sad je potvrđena zdravstvena ispravnost cijele serije"

"Posljednja analiza Državnog inspektorata Republike Hrvatske od 16. studenoga 2023. godine, otklanja svaku sumnju u kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda.

Serija Romerquelle Emotion s okusom borovnica nar, 330 ml, serije trajnosti 12.2023. L17, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena s tržišta 8. studenoga 2023. godine slijedom zahtjeva Državnog inspektorata Republike Hrvatske. Nakon provedene analize, sada je potvrđena zdravstvena ispravnost ove serije.

Drago nam je što i ovaj nalaz Državnog inspektorata Republike Hrvatske otklanja svaku sumnju u kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda. Nastavljamo s potpunom transparentnošću surađivati sa svim nadležnim tijelima tijekom istrage jednog izoliranog slučaja u Rijeci.

Iskreno smo zahvalni našim potrošačima i kupcima na kontinuiranoj vjernosti i povjerenju u naše poslovanje i brandove te još jednom naglašavamo da su naši proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, kojima smo potpuno predani tijekom više od 55 godina na hrvatskome tržištu", priopćila je Coca-Cola Hrvatska. 

Javio se i Beroš

Kasnije se oglasio i ministar zdravstva Vili Beroš.

"Kao ministru zdravstva najvažnije mi je da ne postoji ugroza za zdravlje naših građana vezano uz konzumaciju bezalkoholnih pića i napitaka, kao što mi je bilo važno u trenutku kada su se pojavili zdravstveni problemi kod pojedinih građana i da je naš zdravstveni sustav pružio brzu i odgovarajuću medicinsku pomoć svakome od njih, bez obzira na uzrok. Sve ostalo su pitanja za druga državna tijela", poručio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.