Cvikova bivša cura zatražila da je oplode spermom njenog supruga koji je u zatvoru

BIVŠA djevojka Jakše Cvitanovića Cvika, Petra Gugić, od suda u Šibeniku zatražila je uzorak sperme svog supruga Damira Rašidagića, koji se nalazi u zatvoru, kako bi mogla pomoću umjetne oplodnje roditi njegovo dijete. Podsjećamo, ona je ranije spontano pobacila jedno Rašidagićevo dijete, a tvrdila je kako su tome krive prijetnje koje im je Cvik upućivao.

No, njen zahtjev nije naišao na odobravanje suca Dalibora Svaline, koji ju je odbio, pa je Gugić odlučila alarmirati USKOK i Ministarstvo pravosuđa, kojima se potužila da joj je uskraćeno pravo na majčinstvo. Sudac Svalina brani se tvrdnjama kako ona već ima jedno dijete pa joj pravo na majčinstvo nikako nije moglo biti uskraćeno, te dodaje da se "njen suprug nalazi u zatvoru, a ne u hotelu".

Petrin suprug Damir Rašidagić uhićen je prošlo ljeto, ali je iz splitskih Bilica vrlo brzo prebačen u Šibenik jer mu je Cvik navodno prijetio. Tada se proširio glas kako je diler s Korčule od Rašidagića tražio da utječe na svoju suprugu i Cvikovu bivšu djevojku da ne svjedoči protiv njega. Petra Gugić trebala je također svjedočiti i protiv Rašidagića, ali se od te obaveze izvukla jer je tada nosila njegovo dijete i predstavljala se kao njegova nevjenčana supruga.

J.C.
Foto: Ilustracija

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.