Cvirnova majica "Ne trebam seks, Vlada me jebe svaki dan" na humanitarnoj aukciji!

"NA DOBROTVORNOJ aukciji nudim majicu koju sam nosio na radnom zadatku kao snimatelj na sjednici Hrvatske vlade 30. srpnja 2009. godine. Natpis na engleskom na dotičnoj majici uzrokovao je negodovanje članova Vlade. Majica je kupljena u SAD-u, a prvi se put majica pojavila na tržištu u Velikoj Britaniji, još 2007. godine. U svakom slučaju, nakon tog događaja moja je tvrtka izgubila ugovor s TV kućom. Odlučio sam prodati majicu putem aukcije.hr, a cjelokupni izlicitirani iznos pokloniti onima kojima su ta sredstva potrebnija nego meni. Majicu ću osobno uručiti kupcu, a aukcije.hr će trenutačno najpoznatiju majicu u Hrvatskoj uokviriti, kako bi se što bolje očuvala za buduća vremena, te opomenu kako sloboda misli nikad i nikako ne smije biti ugrožena", poručio je trenutno medijski najeksponiraniji hrvatski snimatelj Ivan Cvirn.

Izlicitirani iznos kupac treba uplatiti na žiro-račun Udruge za promicanje humanih vrijednosti "Svjetlo života". Majicu će dobiti nakon dokaza o uplati. Aukcijska ponuda je otvorena danas u 11.28 sati, a licitiranje završava 12. kolovoza u 20 sati. Samo u prvih sat i pol od kad je ponuda objavljena, majica je s početne cijene od 1 kunu dosegla vrijednost od 360 kuna.

Udruga "Svjetlo života" pruža emocionalnu i psihičku potporu djeci bez adekvatne roditeljske skrbi, oboljeloj djeci i djeci s poteškoćama u razvoju kroz kreativne radionice crtanja, slikanja, kolaža, modeliranja, pripovijedanja i slično, uz što veći individualni pristup djeci. Također, pružaju materijalnu i financijsku pomoć socijalno ugroženim obiteljima s malodobnom djecom i samohranim majkama, kao i oboljeloj djeci u procesu ozdravljenja i rehabilitacije. Više o udruzi možete saznati na stranicama udruge - www.svjetlozivota.com.

> Skandalozno: Kosor najurila snimatelja s majicom "Ne trebam seks, Vlada me jebe svaki dan"

> HND o izgonu snimatelja iz Vlade zbog majice: Nisu novinari gosti pa da dolaze poželjno obučeni

> (Jebe me) Vlada: Nismo krivi za Cvirnov otkaz; Cvirn: Sreća je što nisam završio u zatvoru

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.