Da Silva protiv Radivojevića: Osim obećanja, nikada ništa nije napravio za mene

EDUARDO DA SILVA svjedočio je jutros na Općinskom sudu u Zagrebu u parnici koja se vodi protiv Miljenka Radivojevića, tetka Eduardove supruge.

Naime, radi se o kaznenom postupku koji se vodi protiv poduzetnika Radivojevića iz Dugog Sela, kojega je hrvatski reprezentativac pokrenuo nakon što je istragom otkriveno da je njegov potpis na ugovoru krivotvoren.

Radivojević je od Eduarda tražio 10 posto od njegova transfera u inozemstvo jer Radivojević smatra da njemu pripada taj postotak temeljem sporazuma o uzdržavanju koji su potpisali početkom Eduardove karijere 2003. kada nogometaš nije imao novca. Radivojević je u rujnu 2009. godine izgubio parnicu kada je od Eduarda zahtijevao 8,7 milijuna kuna odštete.

Od silnih obećanja nikad ništa

"Obećavao mi je sponzorske ugovore, reklame za kavu Arabescu, za Kraš, no kada sam ja jednom nazvao direktora marketinga u Krašu, rekao mi je da se ne radi ništa u vezi sa mnom, da nema pojma o tome da bih ja bio u njihovoj reklami", svjedočio je Eduardo na sudu.

Eduardo nastavlja svoj iskaz riječima: "Radivojević je samo obećavao da će učiniti nešto za mene, ali ništa nije napravio pa sam raskinuo taj sporazum. Od tada, od rujna 2004. pa do 2007. i potpisivanja mog ugovora za Arsenal, za koji je za mene pregovarao Marin Mamić, Radivojevića nisam vidio. Da traži od mene proviziju, doznao sam iz medija". Dodao je da je s Radivojevićem potpisao sporazum o poslovnoj suradnji 2003. godine koju je raskinuo dvadesetak dana kasnije jer prema riječima Eduarda, Radivojević nije učinio ništa za njega, prenosi Večernji.

Sutkinja je svjedoku predočila ugovor od 15. listopada 2003. godine na temelju kojeg je Radivojević tražio 10 posto provizije od njegova transfera u Arsenal. Nakon što je pročitao ugovor nogometaš je rekao da taj ugovor nikad nije vidio ni potpisao.

Optuženi je u svoju obranu kazao da se ne slaže sa Eduardovim iskazom i "da je stvarnost nešto drugo".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.