Sutra dan žalosti u Daruvaru zbog pokolja u Domu za starije

Foto: Index

Grad Daruvar odlučio je sutrašnji dan proglasiti danom žalosti.

"Grad Daruvar proglašava srijedu, 24. srpnja 2024. godine Danom žalosti zbog tragične pogibije šestero osoba koje su život izgubile u Domu za starije i nemoćne osobe.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastave Republike Hrvatske i Grada Daruvara na pola koplja na zgradi Uprave Grada Daruvara, na zgradama ustanova na području Grada Daruvara te na zgradama ostalih institucija, udruga i klubova na područjima Grada Daruvara koje imaju istaknute zastave.

Tijekom Dana žalosti na javnim mjestima na području Grada Daruvara neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

Pozivaju se pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslove obavljaju primjereno Danu žalosti.

Suosjećamo s obiteljima tragično poginulih osoba te ovim putem izražavamo iskrenu sućut", objavili su na službenoj Facebook stranici.

Krvavi pohod umirovljenog vojnog policajca

Podsjetimo, umirovljeni vojni policajac jučer je u Domu za starije i nemoćne pištoljem usmrtio i ranio više osoba, pet je osoba poginulo na licu mjesta, dok je naknadno u virovitičkoj bolnici preminula još jedna. Ubojica je ubrzo nakon krvavog pohoda uhićen, a među žrtvama koje je ubio bila je i njegova majka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.