Dileru koji je ugrizao policajca potvrđeno pet godina zatvora

Foto: Shutterstock

TONČIJU DEVIVIJU potvrđena je nepravomoćna kazna od pet godina zatvora za dilanje droge i napad na policajca prilikom uhićenja. Županijski sud u Varaždinu ekspeditivno je završio postupak, odbacio žalbu koju su Deviviju napisala dva odvjetnika, jedan po službenoj dužnosti i jedan naknadno angažiran. Utvrdili su da je sudac splitskog Općinskog suda Dinko Mešin sve pravilno utvrdio i "odrezao" adekvatnu sankciju. 

Devivi je za dilanje heroina dobio tri i pol godine zatvora, jer mu to nije bilo prvi put. I sudac Mešin podsjetio je kako je da je došao u sukob sa zakonom nedugo nakon što je odslužio kaznu od pet godina i četiri mjeseca zatvora na koliko je bio osuđen zbog dilanja sa braćom Svalina i Ahmeti. Za napad na policajca dobio je dvije godine zatvora.

Devivi je bio uhićen u kolovozu 2014. godine. Policajci su zamijetili kako je prodao heroin Dejanu Volku za 200 kuna. Ugrizao je za ruku policajca koji ga je pokušao spriječiti da proguta paketić heroina. Na sudu se branio da nema zube pa da policajca nije mogao ni ugristi. Tvrdio je da ga je ogrebao njegov sat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.