Diljem zemlje zatvorene sve trgovine Konzuma

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

DILJEM zemlje danas su zatvorene sve poslovnice Konzuma. Osim toga, danas nema raspoloživih termina dostava ili preuzimanja namirnica.

Online narudžbe će biti moguće cijelo vrijeme, kao i kupnje s opcijom trenutnog online plaćanja, ali za sve druge termine dostave ili preuzimanja namirnica osim tijekom današnjeg dana.

Konzum plus d.o.o.

Iz Konzuma su o ovome izvijestili priopćenjem početkom tjedna poručivši kako će zbog složenosti postupka prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće Konzum plus d.o.o. sve Konzumove prodavaonice u nedjelju, 31. ožujka, biti zatvorene.

Poručili su i da ih zatvaraju kako zbog složenosti prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće, tako i u želji da se zaposlenicima olakša provedba radnji potrebnih prije 1. travnja.

Konzum plus d.o.o. počinje s radom sutra, 1. travnja. To je zrcalna kompanija Konzuma d.d. koja će nastati u okviru nagodbe vjerovnika Agrokor grupe.

Konzum će, kako navode, djelovati kao dio Fortenova grupe, krovne kompanije koja će s operativnim radom također započeti 1. travnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.