Direktor poljudskog stadiona prešao u Športske objekte

Foto: Index

JAKŠA RADNIĆ, bivši direktor splitske gradske tvrtke Stanouprava, nije više direktor poljudskog stadiona. Koncem godine istekao mu je ugovor, a predsjednik Hajduka Ivan Kos nije ga htio produžiti. Radnić nije, međutim, dugo bio bez angažmana. Novo radno mjesto našao je u Javnoj ustanovi Športski objekti koju vodi bivši šef splitske policije Serđan Guštin.

Investicije i razvoj

Radnić je u novoj firmi raspoređen na mjesto voditelja investicija i razvoj. Bavit će se projektima energetske učinkovitosti, poput obnove bazena na Poljudu. Radnić je inženjer strojarstva i magistar menadžmenta, nije član političke stranke. Za ovo zapošljavanje nije raspisan natječaj, nego se radi o imenovanju. Radno mjesto navodno je već duže vremena bilo upražnjeno. Kao i obično, svoj pristanak morao je dati i gradonačelnik Ivo Baldasar.

Pričalo se da se vraća u Stanoupravu...

Za Radnića se pričalo kako će se vratiti u svoju staru firmu Stanoupravu, no do toga ipak nije došlo. Direktorsku fotelju i dalje čvrsto grije SDP-ovac Marko Šundov unatoč niza afera o kojima je pisao Index te istrazi policije koja postupa po nalogu Državnog odvjetništva koje je zaprimilo niz prijava u vezi poslovanja Stanouprave.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.