Dječaci u Srbiji prijetili na Instagramu. Najavili masakr i ubojstva

Ilustracija: Armin Durgut/PIXSELL

U SRBIJI su dva maloljetnika prijetila smrću na Instagramu. Jedan od njih je 16-godišnjak iz Niša, koji je uhićen. Pripadnici MUP-a Srbije priveli su ga zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti, priopćio je MUP Srbije.

Sumnja se da je maloljetnik 3. i 5. svibnja u razrednoj grupi na Instagramu objavio više različitih prijetećih poruka, objavio je MUP. "Sutra će u Nišu biti ubijeno 30 ljudi", napisao je dječak na Instagramu.

Pretresom stana u kojem tinejdžer živi policija je pronašla dvije replike pištolja crne boje s pripadajućim okvirima i kutijama. Osumnjičeni maloljetnik priveden je nadležnom sucu Višeg suda u Nišu, koji mu je odredio pritvor, priopćio je MUP Srbije.

Dječak (13) iz Kruševca prijetio na Instagramu: Ponovit ću ovaj masakr

Prije dva dana 13-godišnji dječak iz Kruševca objavio je na svom Instagram profilu da će izvršiti masakr. "Ja ću u petak ponoviti ovaj masakr", napisao je dječak na Instagramu, piše Blic

Dječak je učenik OŠ "Nada Popović" u Kruševcu. Saznaje se da je o slučaju 13-godišnjaka iz Kruševca obaviješteno nadležno tužiteljstvo, kao i Centar za socijalni rad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.