Djevojčica u igri ispala "magarac" pa je prijatelji zavezali ljepljivom vrpcom i ostavili

ČETVORICA dječaka koja su u Šibeniku pretjerali sa svojom igrom i ljepljivom vrpcom zavezali školsku kolegicu, završili su na kriminalističkoj obradi u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj i sumnjiči ih se za počinjenje nasilničkog ponašanja prema vršnjakinji.

Oni su, nakon završetka nastave u Osnovnoj školi "Fausta Vrančića" 12. ožujka, u Perivoju Roberta Visianija igrali igru u kojoj se torbe stave na klupu, pa se oko njih trči i u datom trenutku svatko mora dohvatiti svoju, piše Jutarnji list. Toga je dana najsporija u hvatanju torbe bila djevojčica te je, sukladno pravilima, proglašena "magarcem".

Iz njezine je torbe tijekom igre ispala ljepljiva vrpca koju su joj dječaci omotali oko ruku i nogu te je natjerali da skakuće od klupe do klupe i napustili park. Malena je tijekom "zarobljeništva" pala i ozlijedila nogu, a jednom od školaraca je ipak proradila savjest te se vratio i odvezao je. Za cijeli incident su saznali roditelji djevojčice, a nakon što je ona primljena u ambulantu i policija. Protiv dječaka slijede posebna izvješća Općinskom državnom odvjetništvu.

I.Kri.
Foto: Ilustracija

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.