Djevojka rodila tijekom leta u Indiji, ostavila mrtvu bebu u WC-u

Foto: EPA

TINEJDŽERICA je uhićena nakon što je tijelo novorođene bebe pronađeno u WC-u zrakoplova tvrtke AirAsia u Indiji, javljaju mediji.

Osoblje zrakoplovne tvrtke AirAsia pronašlo je u srijedu mrtvu bebu u avionu koji je letio za New Delhi iz Guwahatija, piše Sky News.

"Doktor iz medicinskog tima u međunarodnoj zračnoj luci u Delhiju potvrdio je da je beba rođena tijekom leta", objavila je AirAsia u izjavi. India Today objavio je kako policija sumnja da je dijete rođeno mrtvo.

"Djevojka odbija pregled i ne želi reći ništa o incidentu"

Tvrtka je izjavila da su sve putnice ispitane prije nego je identificirana majka bebe. "Devetnaestogodišnja djevojka priznala je da je rodila dijete u WC-u aviona i odvedena je u bolnicu na pregled i njegu", izjavio je policijski službenik Sanjay Bhatia.

"Rekla nam je samo da se bavi sportom, ali odbila je medicinski pregled i ne želi reći ništa o incidentu", rekao je Bhatia.

Policija je izjavila da pokušava stupiti u kontakt s obitelji djevojke, kojoj prijeti maksimalna kazna od dvije godine zatvora te novčana kazna. Tvrtka AirAsia objavila je da pomaže u istrazi i surađuje sa svim uključenim agencijama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.