Društvena mreža građana ponovno napada: Potrubi za pad HDZ-a!

ZAGREBAČKI vozači oduševljeno su prihvatili poziv Društvene mreže građana da potrube za pad HDZ-a, "organizacije za zločin, maskirane u političku stranku", kako je zovu iz Mreže.

Poziv za to uputili su putem transparenta koji su postavili na nadvožnjak u Miramarskoj ulici u Zagrebu, jutros oko 8 sati.

"Nadamo se da će i šira javnost uživati u 'koncertu' koji ni bahati HDZ-ovci sa svojim satelitima u Vladi ne bi trebali prečuti. Ipak, mi smo demokrati. Jasno nam je da je u shvaćanju HDZ-a normalno da osumnjičenik za višestruku pljačku Ivo Sanader instalira Jadranku Kosor na čelo te organizacije i Vlade uz orkestriranu viku i buku, tj. kvaziizbora. Mi nećemo tvrditi da je naš današnji 'koncert' bio izbor. Ne. Jutrošnji koncert je bio samo jasan pokazatelj da građani žele izbore i nestanak HDZ-a s političke scene ovoga društva. No ne trebaju oni s malo vitra u kosi otploviti i nestati preko noći. Trebaju samo raspisati izbore kojih se očigledno tako strašno plaše", kažu iz Mreže.

Aktivisti dodaju kako će njihova borba za više demokracije, većom participacijom građana u političkom odlučivanju, kao i za pravednijim društvom, trajat će i nakon tih izbora.

"Samo za početak smo si dali u zadatak da uklonimo neprijatelja građana, organizaciju pljačkaša, ratnih zločinaca i manipulatora iz svih elita ovoga društva. Jutrošnje glasno trubljenje naših sugrađana znak nam je da nismo sami u ovoj borbi", zaključuju.

Aktivistima iz Društvene mreže građana ovaj su put radnici HŽ-a uklonili transparent.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.