Dvojica mladića krala jariće i pekla ih s prijateljima

DVOJICA mladića s područja Rijeke osumnjičena su za krađu jarića iz jedne privatne staje koje su na zabavama s prijateljima pekli i jeli.

U službenom priopćenju PU primorsko-goranske javljeno je da su policijski djelatnici 3. riječke policijske postaje proveli kriminalističku obradu nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 16 i 28 godina, s prebivalištem na području grada Rijeke, radi osnovane sumnje da su u svibnju ove godine iz jedne privatne staje na širem riječkom području otuđili više jarića.

Ukradeni jarići pečeni na zabavama

Prema priopćenju, kriminalističkom je obradom utvrđeno da su njih dvojica u noći s 8. na 9. svibnja provalili  u jednu staju u privatnom vlasništvu na području općine Jelenje u okolici Rijeke iz koje su otuđili četiri jarića. Daljnjom istragom je utvrđeno da je 16-godišnjak sam početkom istog mjeseca iz iste staje otuđio još tri jarića. Materijalna šteta pričinjena 63-godišnjem vlasniku procjenjuje se na oko 6500 kuna.

Ukradene jariće osumnjičeni su ispekli i pojeli na proslavi sa svojim prijateljima, a za ražanj ih je obradio i pripremio trećeosumnjičeni 26-godišnjak. Protiv sve trojice kaznene prijave podnose se redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.