Efendija i maneken zlostavljao suprugu pred djecom u prostorijama Islamske zajednice

Foto: Mirza Delic/Facebook

EFENDIJA i maneken Mirza Delić iz Vinkovaca osuđen je i proglašen krivim za zlostavljanje supruge pred djecom. Delić je bio u braku s Amelom Delić s kojom ima dvije kćeri. Pred djecom, u prostorijama Islamske zajednice u Vinkovcima, nasrnuo je na suprugu Amelu, piše portal crna-hronika.info.

"Općinski sud u Vinkovcima po sucu Dubravki Pažen donio je presudu zbog kršenja Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji 7.2.2022. godine u Vinkovcima. Kako piše u presudi, okrivljenik Mirza Delić, rođen 1989. godine u Vinkovcima, zaposlen, rastavljen, otac dvoje djece dužan je platiti kaznu od 1.500 kuna zbog nemilog događaja koji se desio 29.5.2020. godine u Vinkovcima gdje je u uredu Islamske zajednice, u nazočnosti djece počinio nasilje u obitelji prema supruzi Ameli Delić, psihičko nasilje na način da joj se obratio pogrdnim riječima:

'Kravo jedna, smeće jedno, govno jedno, ti si maloumna', što je kod istih prouzročio povredu dostojanstva i uznemirenost, a potom je upotrebio fizičku silu, uslijed koje nije nastupila tjelesna ozljeda, na način da ju je rukama izgurao iz ureda", piše taj portal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.