Estradna menadžerica prodala svekrvin stan da isplati lihvara

SPLITSKA policija prijavila je Antu Dujmovića za prijevaru i lihvarski ugovor. Sumnjiče ga, naime, da je koncem 2007. godine posudio 15 tisuća eura Nadi Mitić. Kamata je navodno bila osam posto godišnje, ali je posao Nadi loše krenuo pa nije mogla vraćati dug. 

Lihvar trebao uzeti trećinu, a pokupio gotovo sav novac

Da namiri Dujmovića prodala je svekrvin stan na Blatinama! Starica se potpisala palcem i dala svoj pristanak za prodaju. Prema prvotnom dogovoru, "kreditor" se trebao namiriti trećinom od 106 tisuća eura, koliko je Nada dobila za svekrvin stan.

No, Ante je pokupio gotovo sav novac. Nadi je isplatio svega 20 tisuća eura pa ju je tako oštetio za pola milijuna kuna, zaključili su u policiji.  

Pomagala i županija

Nada je inače menadžer na estradi, vlasnica agencije Clain Nova, no nema je baš u posljednje vrijeme pod "svjetlom reflektora". Među posljednjim projektima bio je humanitarni koncert "Stop nasilju, budimo prijatelji", a 2004. i 2005. godine rad agencije sa 15 tisuća kuna potpomogla je Splitsko-dalmatinska županija. Dujmoviću, pak, ovo nije prvi put da policija ima s njim posla oko lihvarenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.