FOTO Četvorica mladića Golfom sletjela u Mrtvi kanal u Rijeci

Jutros se u središtu Rijeke dogodila prometna nesreća u kojoj je Golf nakon sudara završio u Mrtvom kanalu.

Kako piše portal Burin, u crvenom Golfu koji je nakon sudara s Renaultom Cliom sletio u Mrtvi kanal, bila su četiri mladića. Svi su na vrijeme uspjeli izaći iz auta, isplivati i izaći na obalu. Iz auta su izašli kroz prozore.

"Svi su, srećom, u redu. Nitko nije nastradao i to je najvažnije. Kako je sve moglo biti, dobro je", rekao je na mjestu događaja otac jednog od mladića koji je bio u Golfu, prenosi Burin.

"Srećom, nisu bili dugo u Mrtvom kanalu"

"Velika je sreća što je sve tako završilo. U vozilu su, srećom, sve bili mladi ljudi koji su u toj situaciji dobro reagirali. Nisu, na sreću, bili dugo u vodi u Mrtvom kanalu, čija je temperatura sada između 5 i 7 stupnjeva. Dulji boravak u tako hladnoj vodi doveo bi do ozbiljnih posljedica po zdravstveno stanje", rekao je za Burin Dino Škamo, zapovjednik smjene u JVP-u Rijeka, koji je s bio na intervenciji. 

Na mjesto događaja stigle su i ekipa Hitne pomoći te policija, koja je obavila očevid na mjestu događaja.

Policija: Golf prošao na crveno

Iz PU primorsko-goranske su kazali da se nesreća dogodila nešto prije šest sati nakon što se vozač Golfa, riječkih registracija, na križanju ulica Žrtava fašizma i Fiumara nije zaustavio na znak crvenog svijetla na semaforu, već je nastavio vožnju, ušao u raskrižje i sudario se s automobilom Renault Clio riječkih registracija.

Nakon toga je Golf probio zaštitnu ogradu i završio u Mrtvom kanalu. Vozačica Clija zatražila je liječničku pomoć, a zadobila je samo lakše ozljede. Nitko od mladića iz Golfa nisu ozlijeđeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.