FOTO Država prodaje luksuzni Porsche

Foto: Ministarstvo državne imovine

MINISTARSTVO DRŽAVNE imovine objavilo je na svojim stranicama Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju vozila među kojima se nalazi i luksuzni Porsche Panamera.

Podsjetimo, radi se o automobilu koji je zaplijenjen, a koji zbog luksuza, ustvrdili su tako iz Ministarstva još ljetos, neće dobiti niti jedno državno tijelo kao što se radi s drugim zaplijenjenim automobilima. Naime, država je došla do 11 automobila koji su nepravomoćnim presudama oduzeti vlasnicima. Dio automobila raspodijelit će se po ministarstvima i drugim državnim tijelima, a dio će ići u prodaju.

Tako i Panamera. Kako je navedeno na stranici Ministarstva, Porsche Panamera 4S Diesel iz 2016. godine prošao je tek 30.304 kilometra, početna cijena s PDV-Om iznosi 1.086.240,45 kuna, a potencijalni kupac mora odmah dati 100.000 kuna jamčevine.

Rok za podnošenje je 13. studenoga 2019. godine do 10. Javno otvaranje ponuda održat će se u Ministarstvu državne imovine 13. studenoga 2019. godine u 10:15.

 Sva vozila se prodaju u zatečenom stanju "VIĐENO - KUPLJENO", što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.