FOTO Građani jučer ispraznili police dućana u Avenue Mallu

Na Facebook stranici "Halo, inspektore" objavljene su fotografije iz opustošenog dućana u zagrebačkom Avenue Mallu, jedinom većem centru koji je jučer bio otvoren.

Kako smo jučer objavili, zabilježene su ogromne gužve na ulasku u Avenue Mall. Na ulazak u garažu Avenue Malla čekalo se po 15 minuta, a kolona se protezala sve do Avenije Dubrovnik.

I u samom Avenue Mallu je bila ogromna gužva, red pred pekarom Dubravica protezao se na oko 50 metara.

Osim pekare, građani su opustošili i Konzum.

"Sve se kupovalo"

"Mi ćemo vam pokazati kako je izgledao Konzum u tom trgovačkom centru danas, predvečer.

Osim što su trgovkinje cijeli dan padale s nogu i pokušavale smanjiti redove i usput popuniti police, kaos nije prestajao. Štoviše on je sve više jačao i jačao.

Sve se kupovalo. Od voća i povrća, do higijene, mliječnih i mesnih proizvoda, pića, cigareta, sendviča, sve što se moglo staviti u korpe ili kolica se uzimalo.

Bili smo, kao novinari, baš zbog toga, tri puta u tom Konzumu. I tom trgovačkom centru.

Svaki je put sve izgledalo nevjerojatno gužvasto. Pa i dok ovo pišemo.

Slike koje vam donosimo najbolje svjedoče o "posljedicama" prve radne nedjelje i to u zagrebačkom trgovačkom centru koji je danas radio i koji je zbog kiše i vlastite podzemne garaže na tri razine imao "dodatnu prednost" u odnosu recimo na Super novu ili Garden Mall. Gdje su također bile gužve, ali ne kao u Avenue Mallu.

Toliko o tome koliko su građani Hrvatske (zaista) za neradne nedjelje i spremni za 'preživljavanje' dva neradna dana u komadu.

O psovkama i trgovaca i potrošača ovaj put nećemo pisati. Ali bilo ih je. I te kako. A zna se i zašto", objavili su na stranici "Halo, inspektore".

LUDO PREDVEČERJE U AVENUE MALLU ZAGREB Jedini trgovački centar u Zagrebu (uz Super novu i Garden Mall) koji je danas...

Objavljuje Halo, inspektoreNedjelja, 7. siječnja 2024.