FOTO I VIDEO Ovo je mjesto gdje se na snimci mladić spušta prema Savi

MATEJ Periš nestao je u rano jutro 31.12.

Prema tvrdnjama prijatelja, on je iz kluba Gotik u Beogradu nestao oko 2:30.

U ponedjeljak se pojavilo više snimki mladića koji trči. Mladić je u majici kratkih rukava, u tamnoj odjeći. Na nogama ima bijele tenisice. Snimke su, kako se vidi na njima, nastale 31.12. oko 1:45. To se u potpunosti ne poklapa s onim što su rekli prijatelji, ali ne radi se o drastično velikoj vremenskoj razlici. Moguće je da ni vrijeme na snimkama nije posve točno.

 

Nenad Periš, otac nestalog mladića, kaže da je na tim snimkama njegov sin.

Radi se o četiri, pet snimki nadzornih kamera.

Jedna snimka nadzorne kamere pokazuje terasu restorana. Tek u pozadini, u samom uglu snimke, vidi se šetnica. Radi se o restoranu Savanova.

Na toj snimci vidi se mladić s leđa. Prema opisu bi mogao odgovarati mladiću s ostalih snimki. Riječ je o snimkama na kojima je, prema tvrdnjama oca Nenada Periša, Matej Periš.

Na snimci koju je objavio Alo vidi se trenutak kad se mladić spušta niz stepenice.

Kako nam je potvrdio čovjek iz restorana Savanova, radi se o njihovoj nadzornoj kameri.

Ispod restorana nalaze se stepenice koje vode prema nižem platou. Visina od Save je tu prilično značajna, no postoji jednostavan način da se preko ograde netko spusti još niže, bliže Savi. Također, postoji i još jednostavniji način, spuštanjem stepenicama koje praktički vode direktno u rijeku, koje se nalaze 50-ak metara od restorana kod kojeg je mladić snimljen.

S druge strane mosta, 300-tinjak metara dalje, nalazi se nadzorna kamera koja je snimila nekoga kako pliva u Savi. No, nije poznato kad je ta snimka nastala i ima li ikakve veze s drugim objavljenim snimkama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.