Foto: Kod Ludbrega izgorio Čazmatransov autobus

RADNIČKI autobus marke Auwarter Neoplan prijevoznika Čazmatrans koji se sinoć kretao na relaciji Koprivnica-Varaždin, prevozeći zaposlenike Podravke, zapalio se i izgorio  u potpunosti, no nitko nije ozlijeđen, doznajemo iz PU varaždinske.

"Putnici su odmah napustili autobus, dakle zaustavljen je čim se prvi puta osjetio dim tako da nitko nije ozlijeđen", rekli su nam u OKC-u.

Do zapaljenja je došlo oko 21.20 sati na državnoj cesti D-2, između naselja Bolfan i Ćukovec. Vozilom je upravljao 50-godišnji vozač, a u autobusu se nalazilo 33 putnika, od kojih je šestero zatražilo liječničku pomoć radi udisanja dima.

Za ozlijeđene se na mjestu događaja pobrinulo osoblje Hitne medicinske pomoći Ludbreg, a liječničkim pregledom je utvrđeno da nitko od putnika nije ozlijeđen, napominju policajci. Požar su ugasili pripadnici DVD Ludbreg, DVD Bolfan i DVD Ćukovec.

Navode da se olupina još uvijek nalazi tamo gdje se autobus zapalio, u mjestu Bolfan, jer se vrši očevid zbog kojega su vještaci stigli iz Zagreba. Zasad se ne zna zbog čega se zapalio, a materijalna šteta će se također utvrditi naknadno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.