FOTO Prijatelji zaštitara ostavljaju lampaše ispred kasina: "Hrvoje, volimo te"

Foto: Index

PRIJATELJI preminulog zaštitara ispred automat-kluba ostavljaju lampaše, a ostavljena je i jedna poruka u kojoj piše "Hrvoje, volimo te".

Proteklih dana prijatelji su medijima kazali kako je Hrvoje bio predobra osoba te da se brinuo za bolesnog brata, kao i da je često radio noćne da bi popunio kućni budžet.

"Bio je predobar za taj posao"

"Ja ili moj kolega smo tu dolazili sigurno tri puta tjedno, svi su poznavali Hrvoja. Kad se ovo dogodilo, šokiralo me. Odmah sam znao da je to Hrvoje. Hrvoje je bio tako dobar dečko, nije bio bahat, kako često zaštitari znaju biti.

Bio je prema svima prijateljski nastrojen i miroljubiv. Bio je s Kozari Boka, tu se sprijateljio, znali su ga ljudi. Uvijek je ulazio u neke neobavezne, prijateljske razgovore. Evo, meni je probao prodati automobil pa je nakon tjedan dana to isto pokušao, zaboravio je da mi je već nudio auto", rekao je Indexu Hrvojev poznanik.

"Što da vam kažem, ovo je užas. Nemam vam što drugo reći osim da on nije bio za taj posao, bio je predobar. Jednostavno, on nije bio za taj posao", rekao nam je poznanik zaštitara. "Mislim da je imao pištolj sa sobom. Ali očito u ovakvoj situaciji mu nije bio od neke koristi", dodaje.

"Znam samo da je bio sa svima dobar, svi su ga voljeli"

"Ja nisam čuo da je ikad imao problema i s kim u kasinu. Ovo je siromašan kvart, ne znam da tu dolaze ikakvi mafijaši ili opasni tipovi. Znam samo da je bio sa svima dobar, svi su ga voljeli", zaključuje.

"Hrvoje je bio dobar čovjek i ogromna je nepravda da je ovako skončao. Nije se ženio, živio je s obitelji, ima dvojicu braće od kojih je jedan teško bolestan i o njemu je jako vodio brigu. Kućni budžet je krpao odabirući noćne smjene jer se one ipak nešto više plaćaju. Malo je reći da smo šokirani njegovom smrću. Volio je svoj posao i radio ga je sa srcem. Na poslu je nosio pištolj koji je ostavljao u sefu nakon smjene", prepričao je Jutarnjem listu kroz suze prijatelj preminulog zaštitara.

Podsjetimo, Hrvoje Zanatić preminuo je jučer ujutro nakon sukoba s trojicom muškaraca. Sva trojica koja su sudjelovala u napadu na zaštitara, u rukama su policije. Radi se o muškarcima u dobi od 22, 23 i 34 godine. Svi su pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys.