FOTO Vlasnik kafića u Zadru postavio ilegalnu terasu, došla interventna policija

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Uz asistenciju zadarske policije, trenutno se odvija najnoviji pokušaj gradske vlasti da ukloni terasu ugostiteljskog objekta Mimoza, koja nema valjan ugovor o zakupu.

Događaj na Kalelargi privlači veliku pažnju promatrača i prolaznika, javlja 057.info. Satima je kombi ovlaštene tvrtke koju su angažirali komunalni redari bio parkiran ispred terase Mimoze.

 

Vlasnik ugostiteljskog objekta je neke stolove i stolce čvrsto vezao za stupove trijema uz Kalelargu, dok su gosti sjedili za ostalim stolovima.

Došla i interventna policija

Grad Zadar pozvao je policiju, a nakon što su policajci došli na mjesto događaja, uslijedila je kratka rasprava s vlasnikom Mimoze, piše portal 057.info.

Nakon što je policija stigla na mjesto događaja, pozvana od strane Grada Zadra, uslijedila je kratka rasprava s vlasnikom Mimoze. Nakon toga, pristupila je interventna policija koja je osiguravala akciju uklanjanja ugostiteljske opreme iz prolaza i trijema. Čini se da će dio terase uz sam kafić ostati netaknut.

Pitanje koje se postavlja je hoće li vlasnik Mimoze, kada završi s uklanjanjem ugostiteljske opreme, ponovno postaviti isti aranžman kao do sada, piše 057.info.