Fotografirao akrobacije zrakoplova i usput uslikao i NLO iznad Slavonskog Broda

AMATERSKI fotograf i pilot jedrilice, u subotu oko 14 sati doživio je neobično iskustvo slikajući akrobatske letove zrakoplova iznad staze za utrke u Slavonskom Brodu, uslikavši, a da to tad nije ni shvatio, dva NLO-a.

Što se našlo na njegovim fotografijama, shvatio je tek kad ih je s fotoaparata prebacio na računalo. "Kad sam fotke prebacio na računalo, zapazio sam dvije simetrično postavljene mrlje iznad krila aviona u niskom letu. U prvi sam tren pomislio da je posrijedi pogreška na fotografiji, zrnca prašine. No uvećao sam sliku i jasno se vidjelo da nije riječ o mrljama jer su objekti na nebu pravilna, ovalna oblika", kazao je za Večernji list Filip Mrvelj te dodao kako je čuo da su i ostali građani koji su pratili zračne akrobacije uslikali iste objekte.

Autentičnost slika potvrdio je i Krešimir Mišak, jedan od vodećih hrvatskih ufologa te dodao kako takva viđenja nisu rijetkost. Rekao je kako osim što su slike dobre kvalitete, da ga NLO-i na njima podsjećaju na one iznad američkih raketnih silosa, snimljenih u proteklim desetljećima, piše Večernji.

K.S.
Foto: sbiportal.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.