Francuz drogirao suprugu, angažirao 72 muškarca da je siluju?

Ilustracija: EPA

U Francuskoj je počelo suđenje muškarcu koji je navodno opetovano drogirao i silovao svoju suprugu te organizirao da je seksualno zlostavlja više desetaka muškaraca. Optuženi Dominique P. (71) je pronalazio nepoznate osobe preko interneta i zatim ih vrbovao da dođu u njegov dom i seksualno zlostavljaju žrtvu. 

Odvjetnici supruge navode da je ona bila pod jakim sedativima i da nije bila svjesna zlostavljanja. Policija je otkrila najmanje 92 slučaja silovanja koja su počinila 72 muškarca. Tijekom istrage je identificirano njih pedeset te im se sudi s njenim suprugom. 

Saznala za zlostavljanje tek 2020., nakon što ju je obavijestila policija

Žrtva, koja sada ima 72 godine, saznala je za zlostavljanje tek 2020., nakon što ju je obavijestila policija. "Suđenje će za nju biti pravo mučenje", rekao je za AFP njezin odvjetnik Antoine Camus, budući da će to biti prvi put da vidi videodokaze zlostavljanja. 

Vlasti su počele provoditi istragu nad Dominiqueom P. nakon incidenta u rujnu 2020., kada ga je zaštitar uhvatio kako u trgovačkom centru trima ženama potajno snima područje ispod haljine. 

Policija je zatim na njegovom računalu pronašla stotine fotografija i videosnimki na kojima se nalazila njegova supruga bez svijesti. Zlostavljanje je navodno počelo 2011. godine. Istražitelji su također pronašli komunikaciju na internetu tijekom koje je Dominique P. vrbovao nepoznate osobe da dođu u njegov dom i siluju suprugu. Navodno nije bilo razmjene novca.

Neki je silovali i 6 puta 

Optuženi je policiji priznao da je supruzi davao snažna sredstva za smirenje, uključujući i lijek za smanjenje tjeskobe. Optuženi silovatelji, u dobi između 26 i 74 godine, većinom su napastovali ženu u jednom navratu, dok su je neki silovali i do šest puta. 

Obrana je tijekom suđenja navela da je par provodio svoje seksualne fantazije, no stručnjak je kazao da žrtva nije bila uspavana, već u stanju koje nalikuje komi. 71-godišnjak je optužen i za ubojstvo i silovanje u 1991., što negira, te za pokušaj silovanja u 1999., što je priznao nakon DNA analize. Suđenje bi trebalo trajati do 20. prosinca. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.