"Goršićev dom" će do kraja lipnja ipak dobiti građevinsku dozvolu

BESPRAVNO izgrađen društveni dom u Turanjskim Goljakima pokraj Karlovca, u javnosti poznatiji pod nazivom "Goršićev dom", do kraja lipnja će vrlo vjerojatno dobiti građevinsku dozvolu, objavio je danas karlovački KAportal.

Vijest o legalizaciji objekta, čiju je gradnju "gurao" i obilato potpomagao državni tajnik u Ministarstvu obrane Željko Goršić, koji je ujedno i predsjednik gradske četvrti Turanjski Goljaki, potvrdio je i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić na današnjoj sjednici Gradskog vijeća, odgovarajući na pitanje SDP-ovog vijećnika Josipa Benčića.

Gradonačelnik Jelić je objasnio kako bi "bila šteta rušiti objekt" te da je građevina u postupku legalizacije, koji bi trebao biti dovršen do kraja ovoga mjeseca.

Dom u Turanjskim Goljakima je prema Goršićevoj narudžbi gradila i Hrvatska vojska. Kako je objekt izgrađen bez potrebnih papira, građevinska inspekcija je prije tek nešto više od mjesec dana nepravomoćno naredila njegovo rušenje, no do toga ipak, kako se čini, neće doći. Kad si državni tajnik, sve se može.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.