GRAĐANI U JEDNOM DANU SKUPILI DOVOLJNO NOVCA Otac Danijel: "Hvala vam! Borba se nastavlja"

Foto: Facebook

34-GODIŠNJEM Danijelu Romiću iz Crikvenice krajem 2014. godine otkriven je tumor u želucu. Nakon višegodišnjih neuspješnih pokušaja liječenja tumora, Danijelu je preostalo tek nekoliko šansi, među kojima je i ona da nabavi lijek Nexavar - i to o vlastitome trošku.

>> APEL MLADOG OCA Ima zloćudan tumor, a ne može do lijekova: "Ne tražim novac, samo tablete Nexavara"


Na Danijelovom Facebook profilu danas je osvanula objava u kojoj piše: "Dragi ljudi, skupilo se i više novaca nego je potrebno u ovo kratko vrijeme... Krasni ste i svima hvala, jedna farmaceutska kompanija će dati donaciju od jedne kutije tako da za ostatak imam dovoljno novaca!!!! Ne uplaćujte više novce, hvala vam svima puno i sad se samo nadam da će tablete djelovati!!!! Ljubim vas sve, divni ste!!!!!!"

Prikupljeni novac i tablete dovoljne su za tri mjeseca

Čeka ga i dalje velika borba. Sredstva koja su prikupljena, kao i tablete, potrajat će tri mjeseca.

"Novac i tablete koje su prikupljene je dovoljan za kontrolno razdoblje od 3 mjeseca. Liječenje nastavljam u Hrvatskoj, zasad, s naravno konzultiranjem onkologa iz Amerike i Austrije ako bude potrebno i dalje", kazao je Romić za Index.

"Naravno da nisam očekivao toliko brzu i ekspresnu akciju i zahvalan sam svima kako se brzo i efikasno cijela akcija odvila. Moji dojmovi nakon cijele akcije su da u Hrvatskoj i šire postoje ljudi koji su voljni pomoći uz sve svoje probleme. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj akciji, dali tabletama, financijski, dali savjetima ili samo lijepom riječi i apsolutno sam oduševljen. Bilo mi je ovo stresno ali u konačnici jako lijepo i drago iskustvo", dodao je Romić.

"Još jednom želim zahvaliti svim prijateljima koji su podržali akciju, svim ljudima koji su donirali i svim medijima koji su rado popratili moju priču o borbi sa sustavom. Ta borba će se vjerojatno nastaviti i svim onkološkim bolesnicima u velikoj većini slučajeva ona teže padne nego sama borba s bolesti. Hvala Vam lijepa svima, pokazali ste još jednom da Hrvatska ima srce i muda", rekao je za Index.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.