Grmoja o Indexovim mailovima: Stvari su jasne

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

DANAŠNJI DAN u saboru prepun je reakcija na Aferu Hotmail. Najnoviju Indexovu objavu mailova prokomentirao je i saborski zastupnik MOST-a Nikola Grmoja.
 
>> OBJAVLJUJEMO NOVE MAILOVE Hoće li Plenković i nakon ovog tvrditi da nije ništa znao?
 

"Nije postojala radna skupina"
 
"Radi se o planu nacionalizacije Agrokora. Nije postojala radna skupina za izradu Lex Agrokora, nego skupina koja treba analizirati financijsko stanje i moguće utjecaje na hrvatsko gospodarstvo. Ovo što gospodin Bačić govori nije istina. Ako je to radna skupina od pet ljudi, otkud tu šesti čovjek koji se zove Šavorić?", zapitao se Grmoja.
 
"Pojavljuje se spin da je skupina financijskih stručnjaka napisala zakon. Ne može takva skupina napisati zakon. Pitanje je kako je ta skupina postala skupina koja piše zakon", rekao je saborski zastupnik MOST-a.
 
"MOST je otvorio temu Agrokor"
 
Grmoja je još jednom opovrgnuo odgovornost MOST-a.
 
"Vi stvari možete mijenjati tako da lajete iz oporbe ili da ste dio procesa i utječete na razotkrivanje. Mislim da je bolji drugi izbor", obranio se Grmoja na novinarski upit kako to da MOST i dalje ne osjeća odgovornost za jednu od najvećih afera u povijesti Hrvatske.
 
"Mi smo izašli iz vlade jer je Zdravko Marić bio u sukobu interesa. Išao je na privatne sastanke s Ivicom Todorićem i sam bio sudionik ove prepiske. Promijenio je svoj pisani iskaz, mislim da su samo Index i Nacional to objavili. Podsjećam vas da je MOST otvorio temu Agrokor i upozoravao na sve nepravilnosti. Mislim da su stvari jasne", zaključio je Grmoja.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.