Halid Bešlić se probudio iz kome

"BIT ĆE moj Halid dobro. Samo da nam se vrati kući", rekla je novinarima u Sarajevu supruga Halida Bešlića, Sejda. Liječnici su zadovoljni oporavkom popularnog pjevača koji je prošli tjedan stradao u prometnoj nesreći. Bešlić se budi iz kome i diše samostalno, te je u stanju komunicirati s liječnicima kojima je dao do znanja da nije u bolovima. Halidovo je stanje stabilno, a prema neslužbenim informacijama, liječnici bi mu trebali spasiti i desno oko.

"Ovo su najgori dani u mom životu. Nikako nisam mogla spavati te večeri kad se dogodila nesreća, kao da sam predosjećala da će se nešto dogoditi", rekla je njegova supruga Sejda. "Upravo u trenutku nesreće, u 4:15, sam ustala iz kreveta i zapalila cigaretu u dnevnom boravku. Ni sama ne znam kako sam uspjela zaspati, a ujutro u 9:30 me nazvao sin i rekao mi za nesreću. Zanimalo me samo je li živ", kaže Sejda.

Iz bolnice poručuju kako se Bešlić i dalje nalazi na intenzivnoj njezi Klinike za neurokirurgiju. "Pacijent je pod terapijom i neprestanom prismotrom uz konzultacije liječnika", tvrdi glasnogovornica bolnice, pa se očekuje kako bi Bešlić uskoro mogao biti pušten i na kućnu njegu.

J.C.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.