HDZ: Koja pljuska Mostu

Foto: Screenshot Facebook

HDZ je na Facebooku napao vodstvo Mosta, a posebno su prozvali Mostovog zastupnika i međunarodnog tajnika Zvonimira Troskota zbog njegove kritike narodnih obveznica.

Objavu HDZ-a prenosimo u cijelosti. 

"Koja pljuska vodstvu Mosta"

"Koja pljuska destruktivnom, zlonamjernom vodstvu MOST-a! Narod je Troskotu dao otkaz, hrvatski građani s indignacijom su odbacili njegov pokušaj da opstruira projekt narodnih obveznica! Umjesto milijardu eura, koliko se maksimalno očekivalo, Hrvati su uplatili čak 1,34 mlrd € obveznica. Znatno više i od najoptimističnijih procjena!

Želeći iz mržnje prema HDZ-u spriječiti sugrađane da oplemene svoju štednju s daleko, daleko povoljnijom kamatom (3.65% godišnje) nego što je imaju u bankama, Troskot se teško izblamirao kao i dok je lani nasrtao na #VladaRH jer je ograničila cijene 9 ključnih prehrambenih proizvoda. Umjesto da pozdravi tu odluku & stane na stranu hrvatskih potrošača, strašio je ljude „nestašicama koje će sigurno izazvati ova nerazumna odluka“.

Nestašica, naravno, nije bilo. I tada i sada je taj sitni provokator stao u zaštitu krupnog kapitala, a protiv interesa građana. Tako je stao protiv interesa Hrvatske i kada je MOST, u sprezi sa starijim partnerom #SDP, pokušavao spriječiti izgradnju LNG terminala", stoji u objavi HDZ-a.

Koja pljuska destruktivnom, zlonamjernom vodstvu MOST-a! Narod je Troskotu dao otkaz, 🇭🇷 građani s indignacijom su...

Posted by HDZ - Hrvatska demokratska zajednica on Monday, March 6, 2023

 

Pročitajte više