HDZ odgovorio Ahmetović u vezi LNG-a: "Može ona drobiti što hoće..."

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

HDZ je poručio SDP-ovcima da neće uspjeti zaustaviti proširenje LNG-a i hrvatsku energetsku neovisnost reagirajući na današnju izjavu SDP-ove političke tajnice Mirele Ahmetović o nelegalnom i štetnom plutajućem LNG terminalu.

"Agresivna LNG komesarka i danas je nasrnula na našu vladu i ponovo nazvala terminal na Krku nelegalnim i štetnim", objavio je HDZ na Facebooku te dodao da su za Mirelu Ahmetović štetne energetska neovisnost Hrvatske i sigurna opskrba plinom za hrvatske građane.

"Ahmetović može drobiti što god hoće"

"Može ona drobiti što god hoće, može opet prijetiti da će se 'bacati pod bager', no SDP nije uspio u naumu da spriječi izgradnju LNG terminala. Neće uspjeti zaustaviti ni njegovo proširenje i učvršćivanje energetske neovisnosti Hrvatske!" poručuje HDZ članovima SDP-a.

Ahmetović je danas izjavila da su je Plenković i njegovi kriminalci iz HDZ-a tendenciozno pokušavali diskreditirati zbog protivljenja nelegalnom i štetnom plutajućem LNG terminalu, a sada se predstavljaju kao veliki graditelji proširenog LNG terminala.

Ustvrdila je i da je Plenković radio u interesu Mađara kojima je iznajmljen plutajući terminal. Povod je bila najava premijera Andreja Plenkovića da će Hrvatska proširiti kapacitet LNG terminala na Krku.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.