HDZ se ruga Grbinu: "On je zbilja AP - antitalent Peđa"

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

PREDSJEDNIK SDP-a Peđa Grbin rekao je danas kako se čini da se Uskok previše približio stanovitom AP-u, zbog čega je ravnateljica Vanja Marušić morala otići. "Već sam jasno rekao da je šuplja priča da Vanja Marušić odlazi s čela Uskoka zbog prometne nesreće svog vozača. Još uvijek ne znamo ni radi li se o ostavci ili razrješenju i želimo čuti stvarne razloge koji stoje iza njezina odlaska", kazao je Grbin.

"To se mora raščistiti do kraja i ovog tjedna će se u saboru održati sjednica Odbora za pravosuđe na kojoj ćemo tražiti da se održi tematska sjednica na koju će doći i glavna državna odvjetnica i bivša ravnateljica Uskoka kako bi odgovorile na sva otvorena pitanja", najavio je.

Na ovu je izjavu na Facebooku reagirao HDZ, iz kojeg su poručili da je AP zapravo Grbin. "Grbin je zbilja AP – Antitalent Peđa. Jalov i jadan, grčevito se hvata svake nebuloze koju ujutro pročita na portalima. Poslužimo se njegovom partijskom ‘logikom’: napadaju li SDP i Milanović neovisna pravosudna tijela zato što su se u Aferi Sortirnica previše približila Iblerovu trgu?” pitali su HDZ-ovci u objavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.