HGSS se oglasio o potrazi za Marijanom iz BB-a: "Traži je 6 ronilaca, dron..."

Foto: HGSS

POTRAGA za nestalom Marijanom Seifert, nekadašnjom pobjednicom Big Brothera, traje već četiri dana. Podsjetimo, ona se sredinom ovog tjedna udaljila s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Prema neslužbenim informacijama, koje policija nije potvrdila, Marijanina torbica s dokumentima i mobitelom nađena je na pješačkom dijelu Mosta mladosti, i to otprilike na polovici Mosta. Našao ju je prolaznik u srijedu nešto iza pet sati ujutro i alarmirao policiju.

Od tada se potraga fokusirala na to područje, a Seifert traže ronioci i dronovi te se pretražuje korito Save.

Oglasio se HGSS

Danas se oglasio i HGSS.

"Od ranog jutra traje detaljna pretraga korita rijeke Save oko Mosta mladosti, u potrazi za ženskom osobom koja je nestala 27. travnja na tom području. U potražnoj akciji sudjeluje 12 spašavatelja HGSS-a iz stanica Zagreb, Karlovac, Gospić i Bjelovar, od čega 6 ronilaca, sa 2 čamca i 1 bespilotnom letjelicom.

Ronioci su, uz područje oko Mosta, pregledali i 6 teglenica koje se nalaze uz obalu Save. Zbog jakih riječnih struja, izrazito se pazi na sigurnost ronilaca", piše HGSS.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.