Hloverka ipak odobrila gostovanje Klauškog u Nedjeljom u dva

HLOVERKA NOVAK SRZIĆ ipak je popustila i odobrila gostovanje Indexova komentatora Tomislava Klauškog u emisiji Nedjeljom u dva. Na današnjem uredničkom kolegiju ponovila je svoje protivljenje, ali je ipak prihvatila sugestije ostalih urednika da Klauški zaslužuje da ga se ugosti na Hrvatskoj televiziji.

Ipak, iskoristila je priliku da prigovori Aleksandru Stankoviću da je to namjerno tempirao pred sjednicu Vijeća HRT-a zakazanu za drugi tjedan, na kojoj se očekuje Hloverkina smjena s mjesta glavne urednice Informativnog programa. Svejedno, Klauški će ipak nastupiti u Nedjeljom u dva, a Hloverka će nakon toga saznati hoće li ostati na funkciji.

I hoće li imati priliku osvetiti se Stankoviću, kao što se svojedobno osvetila Petru Štefaniću. Prije točno godinu dana, Klauški je gostovao u novogodišnjem izdanu emisije Dossier.hr, a prije emisije Hloverka se tome također žestoko protivila, pa je onda popustila uz upozorenje Štefaniću da će vidjeti što ga čeka. I Štefaniću je oduzeta emisija i nakon godine dana na ledu postavljen je za urednika noćnih vijesti.

Stankoviću bi se teško mogla ponoviti takva sudbina, pogotovo s obzirom da je Hloverkina urednička sudbina već vjerojatno zapečaćena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.