Hopperova supruga se nategnutim dokazima namjerava boriti za nasljedstvo

SUPRUGA Dennisa Hoppera, Victoria Hopper, borit će se za bogatstvo legendarnog glumca koji se prije smrti pokušao rastati od nje, za što mu je uzmanjkalo vremena.

Umro legendarni glumac Dennis Hopper

Prema predbračnom ugovoru, Victoria bi trebala dobiti 25 posto njegove imovine i 250.000 dolara životnog osiguranja, ako su za vrijeme njegove smrti još uvijek vjenčani i žive zajedno.

U njihovom slučaju nezgodan je upravo ovaj posljednji dio, s obzirom na to da je Victoria živjela odvojeno od Hoppera, ali u kući na njegovom imanju te, kako pišu strani mediji, namjerava traži "svoj" dio. Njihov 12-godišnji brak je, poput Hopperova četiri prijašnja braka, neslavno završio. Iz prijašnjih brakova ima tri kćeri i sina.



Glumac je podnio zahtjev za razvod nakon što je saznao da boluje od raka prostate. Kao razloge za podnošenje zahtjeva za razvod naveo je nepomirljive razlike te zatražio zajedničko skrbništvo nad šestogodišnjom kćerkom Galen.

Nedugo zatim, bijesna supruga uputila je službenu izjavu sudu u kojoj je pisalo da je glumac pod utjecajem ostalih članova obitelji koji žele razoriti njihov brak te da on sam nije želio razvod. Također, unatoč njegovoj bolesti, nije se libila iznijeti prljave detalje o glumcu. Opisala je gdje je sve u kući nalazila nabijene pištolje i puške te ga optužila da redovito puši travu, i to pred njihovom kćerkom za koju je zatražila puno skrbništvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.