FOTO Horvatinčić opet podigao terasu nasred Cvjetnog

Foto: Index

JOŠ uvijek se javnost sjeća nedavnog pokušaja podizanja terase na Cvjetnom trgu. Nezadovoljni stanovnici su se pobunili zbog nove terase na ionako zakrčenom prostoru, a dodatno nezadovoljstvo je prouzrokovala i činjenica da je Grad Zagreb odobrenje za novu terasu na Cvjetnom dao tvrtki Hoto Centar Tomislava Horvatinčića.

>>"OVO NIJE ZAGREB!" Bijesni Zagrepčani ostavili Bandiću i Horvatinčiću poruke na Cvjetnom

>>Građani protiv novog Horvatinčićevog rugla opet prosvjedovali na Facebooku, umjesto Cvjetnom trgu


Nakon izvršenog pritiska javnosti, gradonačelnik Bandić je zatražio da se terasa ukloni. No, Horvatinčić je, iako mu je Bandić srušio jednu terasu, uspio podići drugu, s podnicama. Tada je Bandić tvrdio kako je ta terasa privremena.

>>Na Cvjetnom trgu niče nova terasa, a iz Hoto grupe tvrde da imaju sve dozvole

>>FOTO Bandić o novoj Horvatinčićevoj terasi na Cvjetnom: "Stavio je daske da ne mrzaju
nogice"


Još jedna terasa


Međutim, na Cvjetnom trgu je opet niknula još jedna terasa kafića My Way koji je u vlasništvu Tomislava Horvatinčića. Postavljena je između ulaza u Centar Cvjetni i  Saborne crkve Preobraženja Gospodnjeg.

Novu terasu zasad čine samo poslagani stolovi i stolci, bez podnice i suncobrana. Ne zna se hoće li ova nova terasa biti trajna ili je samo privremena. Poslali smo upit Gradskom uredu za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, kako bi saznali ima li Horvatinčić potrebne dozvole za gradnju nove terase, ali još nismo dobili odgovor. Također, sin Tomislava Horvatinčića, Krešimir, koji je inače zadužen za My Way, nije bio dostupan za komentar.

Također, ostaje vidjeti kakav komentar građani imaju na novu terasu.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.