Identificirana prva žrtva krvavog napada kombijem u Torontu

Foto: Facebook/Anne Marie D'Amico

IDENTIFICIRANA je prva žrtva jučerašnjeg napada kombijem u Torontu. Radi se o Anne Marie D'Amico, djevojci koja je radila u tvrtki za kapitalna ulaganja Invesco. Njezina dob još nije objavljena.
 
Sjedište te tvrtke u Torontu je u blizini ulice Yonge u kojoj se 25-godišnji Alek Minassian namjerno zabio kombijem u masu ljudi, piše Fox News.
 
>> FOTO Identificiran napadač koji je ubio 10 i ranio 15 ljudi u Torontu
 
>> ŠTO DOSAD ZNAMO O NAPADAČU IZ TORONTA "Ima 25 godina, činio se potpuno bezopasan, nije bio društven"
 
Invesco potvrdio pogibiju svoje zaposlenice
 
Direktor kanadske podružnice Invesca Peter Intraligi potvrdio je smrt svoje djelatnice.
 
"Naše misli i molitve i dalje su s onima koji su pogođeni ovom tragedijom. Zasad možemo potvrditi da je jedna naša zaposlenica poginula. Iz poštovanja prema njoj i njenoj obitelji nećemo davati daljnje komentare", kazao je Intraligi.
 
 
D'Amico je u Invescu radila kao financijska analitičarka. Njezini kolege za nju imaju samo riječi hvale.
 
"Bila je puna života, uvijek odlično raspoložena i nasmijana. Obožavala je volontirati i putovati. Svima u firmi će nedostajati taj osmijeh", rekli su kolege prve identificirane žrtve iz masakra u Torontu.
 
Jedan od najvećih napada u novijoj povijesti Kanade
 
Podsjetimo, u napadu je prema najnovijim podacima poginulo deset, a ranjeno 15 ljudi. Najmanje jedan svjedok ustvrdio je da je riječ o namjernom činu.
 
Svjedok je za Reuters izjavio kako je na poprištu događaja vidio najmanje dva mrtva tijela te posvjedočio da među stradalima ima i starijih ljudi.
 
Ovaj incident je najnoviji u nizu sličnih napada koji su u posljednje vrijeme zaredali u SAD-u i Europi i ujedno jedan od najnasilnijih u novijoj kanadskoj povijesti.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.