Tekka je opet otvorena. Vlasnik: Radimo isključivo dostave, upute nisu jasne

RESTORAN Tekka u zagrebačkoj Radničkoj ulici opet je otvoren. Inspekcija ga je otpečatila, a vlasnik Mario Minder poručio je: "Uvjeren sam da ćemo opstati, inače ne bih opet ni otvarao!".

"Jako smo zadovoljni, brzo smo to riješili. Zahvalio bih se svima, medijima, udrugama, ljudima iz svih dijelova Hrvatske. Nadam se da se tako nešto više neće ponoviti. Je li došlo do nesporazuma, greške... Ne mogu vjerovati da se išlo baš svjesno to raditi. Ali što je tu je, dogodilo se, riješilo, vjerujem da je došlo do kratkog spoja. Taj stol je dobio otkaz i jedino on ide na burzu", komentirao je Minder novinarima ispred Tekke, snimile su kamere N1 televizije.

Samo dostava

Otkrio je i kako zasad neće biti drive-ina jer su upute i dalje nejasne.

"Radit ćemo samo dostavu zasad. Radimo po naputku, ako bude drugačiji naputak, onda ćemo i mi promijeniti. Nemam volje više objašnjavati što se dogodilo, sve samo objasnio u nedjelju. Imali smo priručni stol na koji smo odložili vrećice da ne budu na podu dok se ne naplati. I to je to. Ako dobijemo jasne upute za drive-in, radit ćemo po svim uputama. Ispalo je da su upute nejasne i ja ne želim riskirati. Zato sad više ne radimo drive-in. Nejasno je gdje se točno može, na prag, u blizinu lokala... Gdje točno? Radit ćemo dostave i to je to", rekao je Minder.

"Iz inspektorata su rekli da su nam partneri i da se možemo javiti. Provjerit ćemo još sve upute koje su nejasne. Nitko još ovako nešto nije doživio, novo je to sve i nama i njima, i može do greške, ali ne moraju se onda raditi još veće greške", smatra Minder.

Na pitanje hoće li opstati, odgovara: "Vjerujem da ćemo opstati, inače ne bih opet otvarao".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.