Interventna u pancirkama upala u kafić i privela vlasnika. Objavljeni novi detalji

PU koprivničko-križevačka izvijestila je da je jučerašnja spektakularna policijska akcija u središtu Koprivnice, u kojoj je uhićen 34-godišnji Saša Jakupić iz Koprivničkog Ivanca, poduzeta zbog prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode i nasilja u obitelji.

Jučer u prijepodnevnim satima policija je postupala temeljem zaprimljene dojave i prema donesenoj sigurnosnoj procjeni, uzimajući u obzir relevantne podatke kojima su u tom trenutku raspolagali, te su tada uhitili osumnjičenog 34-godišnjaka, stoji u priopćenju policije.

Kriminalističko istraživanje pokazalo je da je osumnjičeni počinio nasilje u obitelji tako što je protupravno oduzeo slobodu 29-godišnjakinji te joj je prijetio. Osim toga, prijetio je i 43-godišnjaku.

Nađeni puška, streljivo...

Pretragom vozila, doma i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni pronađeni su i oduzeti puška te 102 komada raznog streljiva.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode i nasilja u obitelji protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Također je predan optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu za pronađeno oružje te je predan pritvorskom nadzorniku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.