Ispitani svi svjedoci u slučaju ubojstva creskog studenta Aleksandra Abramova

DANAS je, u okviru istrage o okolnostima ubojstva creskoga studenta Aleksandra Abramova u centru Rijeke, u Istražnom centru Županijskog suda ispitana i posljednja svjedokinja, liječnica Hitne medicinske pomoći koja je na dojavu o incidentu, odnosno ozlijeđenoj osobi intervenirala, žurno se uputivši kolima hitne pomoći u strogi centar grada.

Liječnica je, nakon dolaska ekipe na mjesto nesreće, samo mogla konstatirati smrt jer ga je medicinska ekipa zatekla u polusjedećem položaju, naslonjenog uza zid, ali, unatoč naporima, mladiću nije bilo pomoći.

Obdukcija tijela Aleksandra Abramova je pokazala da je smrt nasilna, nastupila je gušenjem, udisanjem vlastite krvi, što je posljedica udaraca koje je mladić zadobio, najvećim dijelom u predjelu glave.

Svađa zbog reda za pizza cut?

I drugi svjedok koji je prizor ugledao s prozora svoga stana je potvrdio da je vidio mladića kako nepomično leži na asfaltu te je žurno sišao dolje kako bi mu pomogao, no u tom trenutku već je policijski djelatnik pokušavao pomoći mladiću naslonivši ga na zid zgrade. Prema njegovim riječima, i hitna pomoć je stigla nakon desetak minuta, prenosi Novi list.
 
Vrlo brzo uhvaćena su i dvojica osumnjičenih za ubojstvo mladića. Prvoosumnjičeni 22-godišnji Dušan Cupać je nekoliko sati nakon događaja pobjegao u Srbiju. Bjegunac je navodno bio glavni u tučnjavi i šakama nasrnuo na Abramova. Druga dvojica osumnjičenih mladića, 22-godišnji Dario Cupać i 25-godišnji Dario Savić, privedena su u policiju, a nakon toga i u Istražni zatvor, gdje se i danas nalaze.

Podsjetimo, tučnjavi i krvavom epilogu koji je završio tragično, prethodila je svađa mladića koji su se verbalno porječkali stojeći u redu za hranu u obližnjem lokalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.