Ivo Sanader opet odmara na "Malo vitra"

POBJEGLI hrvatski premijer i bivši predsjednik HDZ-a Ivo Sanader odlučio je, čini se i ovog ljeta, potražiti spas od radnih obveza odmarajući se na jahti Malo vitra.

Kako piše tjednik Nacional, pozivajući se na uski broj prijatelja Ive Sanadera, vrlo je vjerojatno da se bivši premijer odlučio nekoliko dana provesti krstareći u akvatoriju otoka Hvara i Brača te posjetiti bliske prijatelje koji tamo imaju kuće. Naravno sve bi to trebao obaviti s jahtom Malo vitra koja je prije nekoliko dana isplovila iz splitske ACI marine.

Za sada nema službenog podatka je li se na njoj nalazio Sanader, piše Nacional, podsjećajući kako arhitekt Jerko Rošin ljetuje u Milni na otoku Braču, a zagrebački zubar Mario Zubović posjeduje imanje u mjestu Murvica na istom otoku, pa se može očekivati da će “Malo vitra” posjetiti ta mjesta idućih dana.

Podsjetimo kako je prošle godine Index prvi objavio da Malo vitra u stopu prati P-203 Krapanj, s dva službujuća policajca. Tada smo izračunali kako nas Sanaderovo ljetovanje stoji između 200 i 300 tisuća kuna, no ta će brojka, s obzirom da se Sanaderova zaštita odnedavno prorijedila, ovog ljeta biti puno manja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.