Jadrolinija o stanju trajekta koji plovi za Mljet: Ispričavamo se putnicima

Screenshot: Facebook

Jadrolinija se oglasila o poplavljenoj garaži trajekta koji plovi od Prapratnog na Pelješcu do Sobre na Mljetu. Podsjetimo, prije dva dana je u Facebook grupi Oglasnik otoka Korčule objavljena snimka garaže na trajektu u koju je ušlo more.

Ovako vam ljudi dragi izgleda vožnja s trajektom Jadrolinije na relaciji Prapratno-Sobra na Mljetu. Pola garaže pod rijekom mora koje ulazi u garažu tokom vožnje. Da nije žalosno bilo bi komičo. Sramota s čime se vozimo i čime se reklamirao u sezoni turistima. I mi smo kažu poželjna turistička destinacija. Destinacija na kojoj se turisti boje za vlastiti život kad uđu u trajekt i kada ovako nešto dožive.Al razvoj otoka ide dalje, zar ne? Otoci su poželjni za život. Sramota za Jadroliniju, sramota za ministarstvo, sramota za vladu, sramota za Hrvatsku!!!

Objavljuje Božo Kaštelan u Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.

"Svjesni smo nedostataka trajekta Brestova, koji trenutačno liniju Prapratno - Sobra održava kao zamjena. Od idućeg tjedna na liniji će zaploviti trajekt Valun, čime će ove poteškoće biti otklonjene te će znatno porasti i kvaliteta usluge na ovoj liniji.

Našim se putnicima ispričavamo na neugodnosti, ali ipak napominjemo da sigurnost u niti jednom trenutku nije bila upitna", odgovorili su iz Jadrolinije za Dnevnik.hr.

"Razumijemo probleme otočana te se trudimo svojim ulaganjima imati na umu povećanje kvalitete usluge"

Osim što je more ušlo u garažu trajekta, potegla se priča i o stanju toaleta na trajektu koji vozi s Pelješca na Mljet. 

"Kada je riječ o čistoći sanitarnih čvorova, uputili smo zahtjev prema nadležnim službama vezano za trajekt Brestova te će naša interna kontrola svakako dodatno provjeravati situaciju na terenu.

Svjesni smo problema koji nastaju u periodu ljetne sezone kada porastom prometa raste i fluktuacija putnika kroz prostore broda te samim time raste i mogućnost naglog nastanka nereda bez obzira na napore posade, koja u plovidbi ima velik obujam poslova.

Razumijemo probleme otočana te se trudimo svojim ulaganjima imati na umu upravo povećanje kvalitete usluge kroz cijelu godinu. Upravo je zato obnova flote u našem fokusu posljednjih godina. Investicije i nabavke novih brodova se izvršavaju s prioritetom zamjene najstarijih brodova u floti te praćenjem potreba i povećanja prometa na pojedinim linijama.

U daljnjim ćemo investicijama svakako imati na umu i ovu liniju budući da je dugoročni cilj sveukupna modernizacija i obnova flote", kazali su iz Jadrolinije za Dnevnik.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.