Javila se žena koju je Kuščević napao na Fejsu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Screenshot: Facebook

LOVRO KUŠČEVIĆ, još uvijek aktualni ministar uprave, jučer je na Fejsu govorio o napadima na sebe. Kuščević je uvjeren da mu sve smještaju lijevi aktivisti, a jučer je neke za koje smatra da stoje iza napada na njega prozvao imenom.

Povod za Kuščevićevu podužu objavu je bio članak iz Jutarnjeg lista u kojem ga je sociolog Srđan Dvornik optužio da mu je oteo zemlju.

Osim što je napao Dvornika, Kuščević je ničim izazvan napao i Dvornikovu bivšu suprugu Đurđu Knežević.

"Politička aktivistica, feministica, osoba koja želi izbaciti vjeronauk iz škola i naravno životna partnerica Srđana Dvornika.

Sjetite se što sam rekao, napadaju me lijevi aktivisti! Dok me ovakvi napadaju znam da sam na pravom putu!!!!!

I naravno da nisam ja cilj već sredstvo, oni nisu organizatori već oruđe, a cilj je ono što nisu uspjeli 1990.-tih sve uz pomoć Soroševog novca. Ovo su sve neoborive činjenice!", piše Kuščević u jučerašnjoj objavi.

Javila se Đurđa Knežević

Danas se putem Facebooka javila Đurđa Knežević. Kaže kako desetljećima nije u braku s Dvornikom.

"Šta ste se okomili na prijana Lovru, sve je reka' istinu. Politička sam aktivistica, feministica, silno želim da vjeronauk ode iz škola (dapače, da ga uopće nema). Poznaje me prijo. Jedino tamo gdje počinje njegov ministarski resor, uprava, tu stvari standardno škripe. Ja jesam nerežiška, koja živi u Nerežišćima i to već deset godina, tu mi je adresa, stalno boravište, tu glasujem, plaćam porez... to bi mu mogao šapnuti njegov mini-načelnik a i u Državnoj upravi tako piše. Također, životna partnerica sa onim sorosevcem Dvornikom nisam već desetljećima i o tome sve piše, prijavila sam, u onom katastru, pardon, nekom registru, državnom vragu i sotoni, da smo u miru i ljubavi razvedeni. Ali ko će još prijavljivati promjene izmjena ovoga i onoga pa još i upisivat u katastre, registre... razumite Lovru, nit ima vremena, nit zna šta sve ima", piše Knežević.