Je li vaš biznis spreman za blockchain? Prijavi se na Blockchain Discovery radionicu

Foto: Press

BLOCKCHAIN tehnologija imat će snažan utjecaj na poslovne procese. Najnoviji trendovi pokazuju da će iz temelja promijeniti način na koji obavljamo transakcije, upravljamo podacima i pružamo usluge. Sve više se budi svijest o tome kako je primjena ove tehnologije puno više od sustava za siguran prijenos kriptovaluta.

Promjene dočekajte spremni

Razvoj inovacija nije rezerviran samo za neke odjele unutar poslovne organizacije. S tehnologijom koja već utječe na gospodarstvo i društvo na mnogim razinama, globalna ekonomija se priprema za blockchain revoluciju. Kako bi se proširilo znanje o primjeni i brojnim benefitima koje blockchain tehnologija donosi, krajem travnja poslovna škola COTRUGLI organizira dvodnevnu Blockchain Discovery radionicu

Razvijte vlastiti blockchain projekt

Blockchain Discovery svojim pristupom kombinira digitalno usavršavanje s praktičnim inovacijskim iskustvom, usredotočujući se u potpunosti na blockchain tehnologiju i primjenu iste u svakodnevnom poslovanju. Radionica će se održati 26. i 27. travnja 2022. u hibridnom modelu, a za sudjelovanje nije potrebno predznanje o blockchainu. 

Radionica će polaznicima na jednostavan način objasniti osnove blockchain tehnologije i približiti praktične primjene u poslovnim procesima. Na radionicu možete prijaviti tim iz svoje tvrtke, a moguće su i individualne prijave.

Zašto sudjelovati?

Kroz ovu radionicu imat ćete priliku otkriti nove poslovne i industrijske mogućnosti primjene blockchaina te identificirati i izraditi projektni prijedlog za vašu tvrtku temeljen na blockchainu kojim možete ostvariti stratešku prednost na tržištu

Za više informacija i prijavu na radionicu posjetite ovaj link

Više o organizatoru: 

COTRUGLI Business School svojim djelovanjem pozicionirala se kao vodeća poslovna škola u JI Europi. Kroz međunarodno akreditirane MBA programe, koji čine okosnicu njene ponude, okupila je više od 2300 alumnija, od kojih su mnogi istaknuti lideri vodećih regionalnih kompanija. Kontinuiranim praćenjem razvoja novih tehnologija i njihovim utjecajem na poslovanje, kroz svoje edukativne programe i događaje, nastoji pomoći pojedincima i organizacijama usvojiti relevantno znanje koje im omogućuje bržu  implementaciju i poboljšanje organizacijskih procesa. Kroz edukacije i treninge prilagođene specifičnim potrebama raznih vodećih kompanija diljem regije kroz ovu školu prošlo je više od 20 000 polaznika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.