Odgođeno suđenje za bijeli prah: Ostojić došao, Kerum nije

ŽELJKO KERUM nije se jučer pojavio na sinjskom Općinskom sudu povodom svoje tužbe protiv Ranka Ostojića za naknadu duševnih boli teških milijun kuna! Keruma je ispričao odvjetnik Miro Šarić. Gradonačelnik je, kao i obično, zauzet poslovnim obavezama.

Tko tu kome podmeće?

U pitanju je ona čuvena izjava Ranka Ostojića dana u sklopu predizbornog duela sa HDZ-ovcem Ivanom Kuretom na Peristilu. Ostojić je kazao da je Kerum indijanac, bio bi poglavica bijeli prah. U nedavno objavljenom feljtonu u Slobodnoj Dalmaciji, požalio se kako mu je tu priču oko kokaina i Keruma uvalio stranački kolega Marin Jurjević. Obojica su Indexu demantirala to što je Slobodna objavila. No njihovo rivalstvo i borba za prevlast u splitskom SDP-u nisu nepoznati.

Ostojić je jučer uredno došao na sinjski sud, no kako nije bilo Keruma, sutkinja Jagoda Matić odgodila je raspravu za 15. prosinca.

Kad duša zaboli

Kerum, inače, nije poznat po tužakanju na sudu. Ostojić mu se, međutim, strašno zamjerio čitavom svojom kampanjom. Do danas se Kerum nije oporavio, a kako vidimo i duša ga je toliko zaboljela da je Ostojića zatražio milijun okruglo...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.